Hoe sluit je nu een prachtig muzikaal jaar af? Nou, met een heerlijke BBQ natuur…


Hoe sluit je nu een prachtig muzikaal jaar af? Nou, met een heerlijke BBQ natuurlijk! Onder het genot van een lekkere tapas BBQ van Michjon werd er tot in de late uurtjes nagepraat over het muzikale jaar waarin we in het najaar een supergaaf concert gaven in De Fakkel, in het voorjaar een groot aantal bezoekers mochten verwelkomen bij het ‘All you need is love’ – concert, op concertreis zijn geweest naar Trier en als initiatiefnemer en organisator van LUCK! begin juli een spetterende culturele dag hebben neergezet in het centrum van Losser.

Bij een afsluiter zijn er ook leden in het zonnetje gezet, waaronder de geslaagde examenkandidaten Laura Klaver (klarinet C), Esmee Punte (klarinet B) en Lars Bolscher (trompet B). Ook hebben wij na jaren voorzitterschap helaas afscheidt moeten nemen van Henk Filipsen… Henk bedankt voor de super inzet de afgelopen jaren!

We willen iedereen, leden en niet-leden die, op welke wijze dan ook, hebben bijgedragen aan dit mooie jaar nogmaals enorm bedanken! Wij gaan er tot eind augustus even tussenuit. Fijne vakantie!
Source