Concertvereniging…..wat betekent dit nu in de praktijk? Eigenlijk is het antwoord heel simpel. Bij een concertvereniging marcheer je niet op straat! Spelen we dan helemaal nooit buiten? Jawel hoor. Wij geven jaarlijks kleine openlucht concertjes in de wijk of bij evenementen. Ook zijn sommige van onze concerten anders dan bij andere harmonie-orkesten. Denkt u daarbij aan de muzikale medewerking aan de musical die Jong Talent Losser organiseert. In 2012 was dat bijvoorbeeld “Alice in Wonderland” opgevoerd in het Openluchttheater. En natuurlijk organiseren wij ook concerten met andere verenigingen.

Wij willen ons als concertvereniging graag inzetten voor onze medemensen. Dit doen we door het geven concerten voor verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan bewoners van Woonzorgcentrum Oldenhove & Maartens-Stede, Kostersgaarden, De Losserhof, enzovoort…
Tijdens ons 100-jarig jubileum (2019) hebben wij diverse evenementen hiervoor georganiseerd.

Dus…..wil je muziek maken maar niet de verplichting hebben om op straat te marcheren? Word dan lid van Concertvereniging Sempre Crescendo. Wij bieden iedereen een passende omgeving zich muzikaal te ontwikkelen. Denk hierbij aan de Semprenootjes onze blokfluitertjes, het Jong Talent Losser en natuurlijk Het Orkest.
Kom gerust vrijblijvend kijken en kennismaken tijdens onze repetitie en laat u informeren over de mogelijkheden! Iedere donderdagavond vanaf 18.00 uur is er iemand aanwezig in onze repetitieruimte in de Kraesgenberg Boerderij, Bookholtaan te Losser.