KRA:S! | v.l.n.r. Miranda Broekhof, Marijke Bolhaar, Carolein Filipsen en Alwin Wullink

Alwin Wullink: 37, sopraansaxofoon/Altsaxofoon (in het ensemble), bes- en basklarinet in het orkest en begonnen bij Kunst en Strijd uit Losser en speelt nu bij Concertvereniging Sempre Crescendo. 

Miranda Broekhof: 47, altsaxofoon (in het ensemble en in het orkest). Vroeger begonnen op klarinet bij Kunst aan ’t Volk in Enschede maar al snel overgestapt op altsaxofoon toen er eentje vrij kwam. Een aantal jaren gespeeld bij harmonieorkest St. Caecilia in Voorburg, nu al weer ruim 10 jaar spelend in Het Orkest van Concertvereniging Sempre Crescendo. 

Carolein Filipsen: 49, tenorsaxofoon (in het ensemble), besklarinet in het orkest en bij gelegenheid ook altsaxofoon en dwarsfluit. Begonnen bij Chr. Muz. Ver. Crescendo uit Overdinkel en speelt met onderbreking van 4 jaren sinds 1995 bij Concertvereniging Sempre Crescendo. 

Marijke Bolhaar: 56, baritonsaxofoon (in het ensemble en het orkest) inmiddels 40 jaar lid van de concertvereniging Sempre Crescendo, begonnen op bes-klarinet, basklarinet en nu alweer 17 jaar geleden de overstap gemaakt naar de baritonsaxofoon.