Concertvereniging Sempre Crescendo Losser – Muziek maken doe je samen!


SempreNootjes

Voor blokfluitles in Losser kent Concertvereniging Sempre Crescendo de SempreNootjes. Dit is de naam van onze blokfluitopleiding.
Zij repeteren in overleg op woensdagmiddag en krijgen 30 minuten les van een muziekdocente.

Op een toegankelijke en vriendelijke manier maken startende muzikanten zo hun eerste muzikale stapjes. Kinderen vanaf 6 jaar zijn welkom, een blokfluit met lesmateriaal zijn inbegrepen. Het enige wat wij hiervoor terug verwachten is een beetje discipline en…… heel veel muziekplezier!! Het eerste half jaar betaal je niets voor de lessen. Na een half jaar betaal je € 8,50 per maand. De lessen worden gedurende een schooljaar gegeven. In de schoolvakanties zijn er geen lessen. Het lesmateriaal en blokfluit zijn gratis. Na een half jaar kun je al meespelen in het MEL orkest (Music Experience Losser).

Lijkt het je leuk? Neem dan contact op met Henk Filipsen via e-mail: info@semprecrescendo.nl

Www.semprecrescendo.nl
Www.musicexperiencelosser.nl

* in overleg kun je ook kiezen voor een ander instrument.

Concertvereniging Sempre Crescendo Losser – Muziek maken doe je samen!

  Welkom bij Concertvereniging Sempre Crescendo! Op deze site vind je informatie over alle onderdelen van onze vereniging. Ook vind je hier de informatie over onze concerten en andere activiteiten. Verder kun je de gemaakte foto’s bekijken, onze agenda inzien en nog veel meer! Sempre Crescendo is…


Source